Je bekijkt nu Uitbreiding rooster en andere weetjes

Uitbreiding rooster en andere weetjes

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Gelukkig ben ik nog steeds in de gelukkige positie om dagelijks mijn passie voor yoga pilates en training over te brengen op velen van jullie. Sinds oktober in de luxe positie om steeds meer vanuit de yoga-/training studio aan huis te werken en dit verder uit te bouwen.

De meesten van jullie weten ook dat ik nog 7 groepslessen geef bij sportcentrum de Knotwilg, waaronder ook xcore en bodypump. Ik heb een aantal weken geleden daar aangegeven dat ik per 01 maart op vrijdagochtend ga stoppen, (zodat zij ook de tijd hebben om hier een andere invulling aan te geven of  ‘n andere instructeur te vinden).

Ten eerste om hier verder uit te kunnen breiden, maar ook ík merk aan m’n lichaam dat vooral de andere lessen te zwaar worden en dus deze keuze heb gemaakt.

Voor mij super leuk dat alle lessen heel snel volzet zijn, maar voor jullie wel eens ‘n tegenvaller…. Mede dankzij jullie enthousiasme vinden steeds meer mensen de weg naar de kleinschalige groepslessen met de toch wat meer persoonlijke touch en sfeer.

Daarom de eerste uitbreiding van ‘t rooster vanaf vrijdagochtend 03 maart.

  • 09.00 u combinatie les pilates & yoga stretches
  • 10.30 u yin yoga 

Zoals altijd zal Iris de website weer tijdig aanpassen, zodat jullie ook voor de nieuwe lessen kunnen aanmelden.

https://irisvandijke.nl/

Wanneer jullie nog verzoeken, ideeën en/of tips hebben stuur ‘n persoonlijke mail, WhatsApp of spreek me hierover persoonlijk  aan.

Daarnaast nogmaals ‘t verzoek om ook zelf de “houdbaarheidsdatum” van jullie strippenkaart in de gaten te houden en  daarin kijk ik naar speciale omstandigheden (blessures, zwangerschap of persoonlijke situatie) om hier ‘n uitzondering op te maken.

Ook hierover graag persoonlijk contact met mij opnemen, zodat we hier samen aan uitkomen.

Nog één weetje voor dit kwartaal;

  • de lessen op zondag 26 maart komen te vervallen.

Ik wens jullie nog ‘n mooie zondag en heel veel plezier in alle komende lessen.

Liefs Daantje