Je bekijkt nu Een stralend en liefdevol nieuw jaar

Een stralend en liefdevol nieuw jaar

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Lieve yogi’s en deelnemers van de pilates lessen,

Allereerst wil ik jullie een prachtig nieuw jaar wensen, vol liefde, geluk en gezondheid. Laten we samen van 2024 een jaar maken waarin we groeien, stralen en samen genieten van de kracht van yoga.

Dit jaar gaan we samen bij Daantje’s Mind your Body weer uitdagingen aan, ontdekken we nieuwe mogelijkheden en vinden we balans in ons dagelijks leven. Ik ben erg dankbaar dat jullie wederom deel uitmaken van deze reis die we met elkaar maken.

Echter, wil ik jullie ook wijzen op een klein aspect dat mijn aandacht heeft getrokken én waar ik ook regelmatig reacties op krijg is ‘t boeken van de lessen, waar we met elkaar aan moeten werken. Mijn geliefde yogastudio floreert dankzij de betrokkenheid van jullie allemaal. Maar ik wil een vriendelijk verzoek doen met betrekking tot het inschrijven voor de lessen. Ik heb namelijk gemerkt dat sommigen van jullie enthousiast zijn om lessen te boeken zodra het mogelijk is, soms al om middernacht. Laten we proberen om hier wat balans in te vinden, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt om deel te nemen aan de lessen. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat het inschrijvingsproces soepel verloopt, met respect voor elkaars tijd en ruimte.
Yoga draait níet alleen om flexibiliteit van ons lichaam, maar ook om flexibel zijn naar elkaar toe.

Daarnaast wil ik graag de aandacht vestigen op de geldigheid van de strippenkaarten: de 20-rittenkaart is 8 maanden geldig, de 10-rittenkaart 4 maanden. Ik begrijp dat het fijn is voor jullie om van de korting te kunnen genieten, maar het is belangrijk om te onthouden dat strippenkaarten binnen de geldende termijn gebruikt moeten worden. Zo kan ik de financiële gezondheid van de studio behouden en ervoor zorgen dat iedereen kan profiteren van de voordelen van yoga.

Dus laten we samenwerken aan een sfeer van respect en begrip. Zo zorgen we er met elkaar voor dat Daantje’s Mind your Body een plek blijft waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Ik kijk ontzettend uit naar een jaar vol positieve lessen met jullie allemaal.

Liefs, Daantje