Uitbreiding rooster en andere weetjes

Voor mij super leuk dat alle lessen heel snel volzet zijn, maar voor jullie wel eens ‘n tegenvaller.... Mede dankzij jullie enthousiasme vinden steeds meer mensen de weg naar de kleinschalige groepslessen met de toch wat meer persoonlijke touch en sfeer. Daarom de eerste uitbreiding van ‘t rooster vanaf vrijdagochtend 03 maart.

Reacties uitgeschakeld voor Uitbreiding rooster en andere weetjes

Ontladen en opladen

Inmiddels draaien we 1 maand in de nieuwe yogastudio en ik ervaar ‘t als een enorme luxe om jullie hier te ontvangen voor zowel de lessen, maar ook voor diverse een op een (twee)trainingen. Enerzijds voor mij meer rust dat ik niet van hot naar her hoef te rijden, maar omdat we met kleinere groepen werken wel meer aanbod op verschillende dagen. Ik merk dat jullie ook meer wisselen en daarin best flexibel zijn meegegaan, waarvoor dank!

Reacties uitgeschakeld voor Ontladen en opladen

Wijziging én uitbreiding lesrooster

Al eerder heb ik genoemd dat de nieuwe studio ook een nieuw lesrooster met zich meebrengt. In verband met de persoonlijke aandacht die ik ieder van jullie met liefde blijf geven, wordt de groepsgrootte wat verkleind. Er komen echter extra lesmogelijkheden bij, én de yin yang yoga komt terug, zodat ik hoop dat iedereen de mogelijkheid krijgt om deel te nemen.

Reacties uitgeschakeld voor Wijziging én uitbreiding lesrooster