Je bekijkt nu Laatste nieuwsbrief 2023

Laatste nieuwsbrief 2023

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Hoi lieve allemaal,

Hier ben ik weer met wat kleine ditjes en datjes zo aan ‘t eind van 2023.

Allereerst wil ik iedereen nogmaals bedanken voor alle felicitaties, bloemen, cadeautjes én ook de positieve reacties op de hammamdoek. ‘T 5-jarig bestaan van Daantje’s Mind your Body: Écht bijzonder om dit samen met jullie te mogen delen en hoop samen met jullie nog vele jaren te beleven.

De lessen lopen in deze periode (waarin we weer wat meer warmte en gezelligheid binnen zoeken) snel vol zie ik in de Momo yoga app. Dus wees er op tijd bij voor jouw favoriete les en plaats jezelf eventueel op de wachtlijst. Zelfs last minute heb je dan nog de mogelijkheid om deel te nemen, dus houd je mailbox in de gaten. Kijk ook regelmatig in je account m.b.t. ‘t aantal lessen  én de geldigheidsduur van je rittenkaart.

Aangezien ik dit jaar nog maar 1 week vakantie heb genomen en ‘n lang weekend erop uit ben geweest, plannen we deze laatste periode ook nog wat tijd voor onszelf in. De lessen vervallen van 30 november tot en met 3 december én in de week van kerst tot en met nieuwjaarsdag van 25 december 2023 tot en met 1 januari 2024. Dus de laatste lessen dit jaar zijn op 24 december.

Mochten jullie nog vragen, reacties óf ideeën hebben voor Daantje’s Mind your Body, graag via ‘n persoonlijk bericht.

Namaste,

Liefs Daantje