Je bekijkt nu Me time!

Me time!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Het is alweer even geleden dat ik jullie een nieuwsflits heb gestuurd mbt wat weetjes rondom Daantje’s Mind your Body, vrije dagen én de verbouwing.

Voor sommigen is dit de eerste mail denk’k…..

We zijn inmiddels alweer ‘n kwartaal op volle toeren aan ‘t draaien na alle lockdowns ( inclusief diverse maatregelen) en ik ben super blij met de vele nieuwe gezichten in de diverse lessen én de drukte in de lessen waardoor ik in korte tijd een paar keer aanpassingen moest doen.

Ik probeer daarbij zoveel mogelijk met jullie wensen rekening te houden, maar  ik begrijp dat ik uiteindelijk niet iedereen tevreden kan houden.

Buiten dat ik m’n werk vooral als passie zie, is ‘t natuurlijk óók m’n bedrijf waar ik m’n geld mee moet verdienen.(Gelukkig is er dan Edwin die me daar regelmatig op wijst.)

Naast de lessen in de yoga ruimte in Dinteloord heb ik ‘t  ook nog steeds druk met de 1 op 1 ( -2) trainingen aan huis én geef ik 7 uur les op ‘n sportschool als zzp’r.

Op sommige dagen vlieg ik dan van hot naar her, maar juist dat houdt ‘t afwisselend en leuk.

Ook privé gaan we weer de goeie kant op en is Edwin na z’n burn-out / depressie weer 3 dagen aan ‘t werk, de verbouwing gaat nu weer met stappen vooruit; na Pasen gaat de stukadoor aan de slag en gaan we meer zicht krijgen op de afwerkingfase.

Afgelopen weekend op pad geweest voor deuren, tegels en sanitair voor de toiletruimte, wat ‘t natuurlijk voor mij ook leuker gaat maken.

Heel voorzichtige schatting; laatste kwartaal van dit jaar….

Afgelopen jaar was dus zowel zakelijk als privé hectisch, maar vooral óók heftig voor mij en ik begin nu te merken dat m’n lijf moe begint te worden en me zo nu & dan terugfluit op m’n zwakke plekken.

Daarom neem ik vanaf ‘t paasweekend ‘n weekje vrij, dus vanaf zondag 17 april t/m zaterdag 23 april vervallen de yoga- & pilates lessen.

In ‘t volgende kwartaal wil ik ook weer ‘n masterclass XXL / workshop aanbieden, maar dat is nog in ontwikkeling.

M’n website is inmiddels ook in goeie handen gekomen en wordt regelmatig aangepast en ge-update door de enthousiaste Iris van Dijke ( www.irisvandijke.nl

Via social media is m’n website ook makkelijker te vinden.

https://linktr.ee/daantjesmindyourbody

Werkt super met aan-/afmelden…..

Mochten jullie nog vragen, ideeën en of tips hebben, reageer dan via de mail terug.

Ik wens jullie nog ‘n fijne avond

Liefs Daantje