Als het om yoga gaat of pilates ben je bij mij aan het juiste adres. Maar wellicht heb je ook wel eens hulp nodig met andere zaken in jouw leven? Dan heb ik voor jou een waardevol lijstje met mede-ondernemers opgesteld. 

Ilse Heijmans

Ilse Heijmans
Ont-dek je eigen-wijsheid en kies je eigen pad

“Ik help moeders en kinderen die worstelen met het gevoel niet goed genoeg te zijn.  Ervaar dat je genoeg bent. Altijd. Overal.”

06 – 24 464 977
info@ilseheijmans.nl
www.ilseheijmans.nl

Kruiderij Rozemarijn

Kruiderij Rozemarijn

Kruiderij Rozemarijn Steenbergen is uw specialist op het gebied van voedingssupplementen, homeopathische geneesmiddelen, natuurlijke huid- en haarverzorging, fytotherapie, reform,
(losse) theeën, kruiden en cadeaus.

0167 – 56 62 62
rozemarijnblommers@outlook.com
www.rozemarijnsteenbergen.nl

Iris van Dijke - Officemanagement

Iris van Dijke
Officemanagement, Marketing & More

Als jouw officemanager, marketingmedewerker, VA, PA of welke naam je er ook graag aan koppelt, zet ik me vol in voor jouw bedrijf. Ik ontzorg waar nodig en denk met je mee om jouw plannen uit te voeren en jouw bedrijf administratief gezien op rolletjes te laten lopen. Als jij doet waar jij goed in bent, doe ik waar ik goed in ben!

06 – 11 213 299
info@irisvandijke.nl
www.irisvandijke.nl

Oma kookt anders

Oma kookt anders
Gezond en actief de toekomst in!

Met de juiste voedingsmiddelen naar een evenwichtig gezond leven. Dat is wat ik wil uitdragen, na ruim 30 jaar pijn en onderzoek. Uiteindelijk blijkt alles toch om voeding te draaien. ​Een chinees spreekwoord zegt niet voor niets: De beste dokter staat in de keuken!

06 – 10 199 294
personalbloom@gmail.com
www.omakooktanders.weebly.com

Rose & Robyn

Rose & Robyn
Laat je inspireren door het sieraad dat bij jou past

Rose&Robyn bestaat uit een persoon die met veel liefde en plezier een ander wil laten stralen met een mooi edelsteen sieraad. Rose&Robyn werkt samen met verschillende leveranciers die met zorg zijn uitgekozen. 

06 – 27 481 518
robin@roseandrobyn.nl
www.roseandrobyn.nl