Je bekijkt nu Nieuwsbrief juni 2023

Nieuwsbrief juni 2023

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Lieve allemaal,

De weken vliegen voorbij en de zomervakantie komt dan ook al snel in zicht. Om me heen merk ik dat iedereen meer en meer bezig is met de vakanties wat logisch is want opladen in het zonnetje is voor iedereen een goed idee.

Met de komst van de studio is mijn grote droom gerealiseerd om jullie allemaal op een persoonlijke manier les te kunnen geven in een veilige en vertrouwde omgeving. Velen van jullie weten al dat ik vanwege gezondheidsredenen mijn werkzaamheden bij de Knotwilg heb stopgezet. Ik ga mij nu dan ook volledig focussen op mezelf en de studio. Dit zal ook inhouden dat er een uitbreiding van het rooster zal plaatsvinden vanaf september. Meer informatie hierover volgt op een later moment.

Een volgende stap in de professionalisering van de studio is het overgaan op het systeem van Momoyoga. Momoyoga is een platform voor lesadministratie waarmee jullie zeer eenvoudig reserveringen kunnen maken met de app voor mijn lessen. Met ingang van 1 juli zullen alle lessen via dit systeem lopen en is het dus niet langer mogelijk om je aan- of af te melden via de website of WhatsApp.

Via deze link kun je de speciaal voor jullie gemaakte handleiding van Momoyoga vinden en lezen hoe je een account aanmaakt en hoe de betaling van de rittenkaart in zijn werk gaat. Heb je ondanks deze handleiding toch nog vragen, dan kun je contact opnemen met Iris van Dijke via 0611213299 of info@irisvandijke.nl, zij zal je dan vervolgens verder helpen.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de app van Momoyoga als dat ik dat ben. Het scheelt mij veel in administratieve tijd. Deze tijd kan ik nu steken in wat ik het liefste doe: lessen geven in mijn eigen studio.

In verband met de vakanties is de yoga with flow les op maandagmiddag 15.30 uur in de maanden juli en augustus van het rooster gehaald. Uiteraard komt deze les na mijn vakantie (1 september t/m 10 september) weer terug op het wekelijkse rooster.

Mochten jullie nog vragen en of opmerkingen (suggesties) hebben, graag via een persoonlijk bericht.

Liefs Daantje