Je bekijkt nu Voorjaarsnieuwtjes

Voorjaarsnieuwtjes

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Lieve yogi’s,

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie genieten van de balans en rust die onder meer de yoga lessen in jullie leven brengt en dat jullie ook veel plezier en passie uit de pilates lessen halen; ontspanning door inspanning.

Ik heb wat updates en belangrijke informatie om met jullie te delen, dus lees gezellig mee.

Opnamestop voor nieuwe yogi’s
Met grote dankbaarheid heb ik gemerkt dat de vraag naar mijn lessen enorm is toegenomen. Ik ben echt overweldigd door de grote interesse maar om jullie als huidige leden de aandacht en de ruimte te geven die jullie verdienen, heb ik besloten om tijdelijk een ledenstop in te voeren voor nieuwe deelnemers Mocht ik weer ruimte ervaren voor nieuwe leden dan zal ik dit uiteraard met jullie delen én kunnen jullie dit ook weer verspreiden.

Het rooster
Het huidige rooster blijft voorlopig zoals het is en er worden voorlopig nog geen extra lessen toegevoegd. Ik wil de kwaliteit van de lessen behouden en jullie nog altijd verwelkomen in fijne kleine groepen. Daarnaast start ik bijna alle ochtenden met één op één trainingen. Deze zijn uiteraard niet zichtbaar op ‘t rooster, maar dit is ook een van de redenen dat ik ‘t lesrooster niet verder kan uitbreiden.

Aandacht bij aanmelden
Met de drukte bij aanmeldingen vraag ik toch weer om jullie begrip en samenwerking. Laten we ervoor zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om deel te nemen aan de lessen en er geen wedstrijd van proberen te maken.

Vakantieperiode en feestdagen
Van 14 april t/m 4 mei nemen wij vakantie om onszelf op te laden en te genieten van een heerlijke en welverdiende vakantie. Tijdens deze periode en desbetreffende feestdagen zullen er dan ook geen lessen zijn. Het kan ook zijn dat ik zo nu en een dag tussendoor vrij neem om fris en energiek weer klaar te staan voor jullie.
Ik merk aan mezelf (als hooggevoelig persoon) dat 1 lesvrije dag in de week niet altijd voldoende is om écht tot rust te komen.  Ook ‘t huishouden, verbouwen en Juke vragen de nodige tijd en aandacht. Deze vrije dagen zullen niet per e-mail gecommuniceerd worden, maar zijn te zijner tijd zichtbaar in het rooster en zal ik ook mededelen in de lessen.

Bedankt aan alle lieve yogi’s en pilates girls voor hun toewijding, begrip en gezelligheid. Ik kijk ernaar uit om jullie weer in de diverse lessen te zien ontspannen, jullie verhalen te horen en soms af te laten zien in houdingen en herhalingen van oefeningen. Mochten jullie nog vragen en of opmerkingen hebben, laat dit dan via ‘n persoonlijk bericht aan mij weten.

Liefs Daantje