Je bekijkt nu Vakantie 5-jarig bestaan en de Momo yoga app

Vakantie 5-jarig bestaan en de Momo yoga app

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Lieve allemaal,

Nog een paar weken en dan viert Daantje’s Mind your Body haar 5-jarig bestaan! Wat een geweldige reis hebben we samen afgelegd! 

Het voelt als gisteren dat ik begon  bij Shakkei. Toen kwam Corona en werd mijn veerkracht en vastberadenheid flink op de proef gesteld. We verhuisden met de lessen naar buiten om daar tussen de kippen en onder toeziend oog van de koeien de gezelligheid en  onze passie voor yoga en pilates weer op te pakken en vervolgens naar ‘t oude voormalige, maar vooral ook sfeervolle gemeentehuis in Dinteloord.

Jullie bleven komen en dat heeft mij diep geraakt! 

Inmiddels genieten we alweer een tijd in mijn eigen fijne studio waar ook nog steeds nieuwe yogi’s bij komen; wat een geluk! 

Het 5-jarig bestaan zal ik uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan want achter de schermen wordt hard gewerkt aan een leuke attentie! 

De afgelopen 2 maanden zijn jullie allemaal gestart met het gebruik van Momoyoga en gelukkig hoor ik niets dan positieve berichten. Zelf ben ik ook hartstikke enthousiast over de app. 

Bedankt voor jullie medewerking in de overgang naar dit systeem! 

Onze vakantie van 1 t/m 10 september staat inmiddels bijna voor de deur. Tijdens deze periode zijn er dan ook geen lessen in de studio. Na mijn vakantie komt er op maandagochtend een extra les poweryoga/pilates bij op het rooster. Deze les zal van 09.00 – 10.00 uur zijn.  

Mochten jullie nog vragen en of opmerkingen (suggesties) hebben, graag via een persoonlijk bericht.

Liefs Daantje