Je bekijkt nu Verhuizing!

Verhuizing!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Eindelijk kan ik dan nu tóch ‘t nieuws brengen dat we de yogastudio aan huis in gebruik kunnen gaan nemen!  Écht zó blij mee en ook heel benieuwd hoe jullie ‘t gaan ervaren?!

We gaan deze week afronden met de lessen aan de Westvoorstraat en vanaf 2 oktober opstarten aan de Dinteloordseweg.

Omdat we naar ‘n wat kleinere ruimte gaan, heb ik ‘t lesrooster verder uitgebreid naar 11 lessen om meer keuzemogelijkheden te creëeren ivm kleinere groepen.

Er komen overdag lessen bij en één extra avond les, dit gaan we komend kwartaal proberen.

Ik weet dat we allemaal voorkeurstijden hebben, maar ik hoop ook  op jullie flexibiliteit en begrip.

Het nieuwe rooster komt in  de loop van de week op de opgefriste website te staan en  worden ook de aanmeldingsformulieren aangepast…….maarrrrrrrrr…. nog even geduld.

Langs deze weg wil ik jullie ook bedanken voor jullie wekelijkse aanwezigheid en dat jullie na alle vakanties de draad weer hebben opgepakt.

Binnen de meeste groepen is  in de loop van de jaren wel ‘n hele vaste kern ontstaan  met ‘n gezellige ontspannen sfeer en leven jullie met elkaar mee wanneer er iets aan de hand is.

Voor mij mooi om dit zo te zien groeien en ‘t geeft mij ‘n warm en voldaan gevoel als “mensen-mens”.

Naast de vaste kern bemerk ik gelukkig ook nieuwe aanwas verspreid over de diverse lessen en ik hoop dat dit zich voortzet, zodat ik nog verder kan uitbreiden met m’n lessen bij Daantje’s Mind your Body en neven werkzaamheden kan afbouwen.

Voor nu zijn jullie weer op de hoogte en ik hoop jullie vanaf 02 oktober ‘n warm en sfeervol welkom te geven in de nieuwe yogastudio.

Liefs, Daantje