Je bekijkt nu Ontladen en opladen

Ontladen en opladen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Inmiddels draaien we 1 maand in de nieuwe yogastudio en ik ervaar ‘t als een enorme luxe om jullie hier te ontvangen voor zowel de lessen, maar ook voor diverse een op een (twee)trainingen. Enerzijds voor mij meer rust dat ik niet van hot naar her hoef te rijden, maar omdat we met kleinere groepen werken wel meer aanbod op verschillende dagen. Ik merk dat jullie ook meer wisselen en daarin best flexibel zijn meegegaan, waarvoor dank! Blijf er wel aan denken om tijdig aan en af te melden, zodat jijzelf óf een ander verzekerd is van ‘n plekje in de les.

In de toekomst zullen er zeer waarschijnlijk nog lessen bijkomen, maar eerst even helemaal settelen.
Tot op heden ook alleen maar positieve en mooie reacties gehad op hoe de studio eruit is komen te zien en ja…..ik voel me er enorm thuis en ben er heel blij mee dat we er ‘n warme, sfeervolle en vooral rustige uitstraling aan hebben kunnen geven. In de komende periode zullen er nog wat aanpassingen qua geluid aangebracht worden en nog wat nieuwe materialen bijkomen voor in de lessen en trainingen.

Over 6 weken is ook 2022 alweer over en uit: wederom ‘n jaar dat voorbij gevlogen is en waarin veel gebeurd is, maar vooral heel veel en hard gewerkt is om tot hier te komen. Edwin en ik gaan er daarom nog even tussenuit om tot rust te komen en op te laden. De lessen komen hierdoor te vervallen van donderdag 01 december tot en met zaterdag 17 december. Ook vervallen de lessen op 25 & 26 december en 01 januari 2023.

Mochten jullie nog vragen en of opmerkingen ( suggesties)hebben, graag via een persoonlijk bericht

Liefs Daantje