Je bekijkt nu Nieuwsbrief zomer 2020

Nieuwsbrief zomer 2020

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga
Hoi hoi allemaal,

Inmiddels is ‘t alweer ‘n kwartaal geleden dat de laatste binnenlessen plaatsvonden. Wat ‘n lange en bijzondere tijd is ‘t toch…. De afgelopen periode heeft van iedereen en dus ook van mij veel creativiteit, aanpassingsvermogen en buigzaamheid gevraagd. Steeds opnieuw schakelen, mee bewegen en elke x met enthousiasme inspringen op de nieuwe situatie. Eerst online, daarna kwamen de buitenlessen erbij, afhankelijk van de weersomstandigheden, maar ik vond ‘t heerlijk om jullie eindelijk weer “ écht “ te zien, contact én verbinding met elkaar te kunnen maken.

Oh wat had ik dat gemist….

Ook is deze periode voor mezelf heel erg intensief geweest en heb ik in kansen gedacht en ben ik door gegaan.

Steeds inspelen op de nieuwe situatie en verder gaan met de lessen, een deel van jullie online, anderen buiten en sommigen zelfs beiden vanaf ‘t begin. Wel ontzettend blij dat ik meteen ben door blijven gaan en we altijd wel op een of andere manier contact zijn blijven houden. Ik hoop de rest straks ook weer te zien wanneer de binnenlessen opstarten.

Nogmaals dank voor jullie trouwe support en steun😊🙏🏻

Inmiddels zijn er ook nieuwe mogelijkheden op m’n pad gekomen, zoals ‘t geven van personal coaching, dus nee ik heb niet stil gezeten. Zo nu en dan voelde ik me ook erg moe en vond ik ‘t wat moeilijker om enthousiast te blijven, vooral bij de online lessen, omdat ‘t animo van jullie minimaal werd… Dus even gas terug en me op en top voorbereiden op de eerste lessen op de tijdelijke locatie.  Dat kwam er tussendoor ook nog bij, dat ik op zoek moest naar ‘n tijdelijke ruimte totdat m’n yoga-/ training studio aan huis gereed is, maar ook dat is gelukt. Wel ‘n geweldige locatie, al zeg ik ‘t zelf…

Naast de yoga en pilates lessen voor Daantje’s Mind your Body, zijn de buitenlessen op de sportscholen ook opgestart en per 01 juli volledig binnen én buiten. Dat zou ik zelf ook graag nog aanhouden, wanneer ‘t weer ‘t toelaat, want ook de buitenlocatie is perfect in de stilte van de polder. Ik hoor graag hoe jullie daarover denken….. en zal ook tijdig aangeven wanneer er lessen buiten zullen zijn.

De ruimte waar de binnenlessen plaatsvinden is zo’n 150 m2, dus we kunnen in iedere geval de 1,5 m afstand makkelijk aanhouden. Verder zijn er nog steeds de geldende regels van ‘t RIVM;

– Kom niet té vroeg, zodat er voldoende tijd is voor de deelnemers van de eerste les om ‘t pand te verlaten. Na de les meteen ‘t pand verlaten.
– Desinfecteer de handen bij binnenkomst en verlaten van ‘t pand
– Alleen bij hoge nood gebruik maken van toilet.
– Breng indien mogelijk je eigen mat, kussens, deken, handdoek en flesje water mee, eventueel extra handdoek om rond de blokken te doen.
– Ik zal voorafgaand, tussendoor en na de lessen de ruimte ventileren door de ramen open te zetten.
– We drinken nog niet gezamenlijk thee na de les.- Geen fysieke aanraking of correcties en ik loop niet te veel rond.
– Bij klachten kom je niet naar de les.Tenslotte zijn we allemaal volwassen en weten we ook wel wat wel / niet kan. Hopen dat ook deze regels nog zullen versoepelen.

I.v.m. het alarm op ‘t pand wacht ik jullie op bij de deur en loop ik ook weer mee wanneer jullie weggaan. Beneden zit er ‘n assurantiën kantoor, dus probeer ook rekening te houden met geluidsoverlast bij ‘t binnenkomen en verlaten van ‘t pand.

Het voorlopige rooster ziet er als volgt uit:

o Maandagavond
19.00 u yoga with flow
20.30 u yin yoga

o Woensdagochtend
o 09.00 u perfect pilates
o 10.30 u power yoga

o Woensdagavond
19.00 u yin yoga
20.30 u yin yang yoga
o Zondagochtend
09.30 u yin yoga
11.00 u power yoga/pilates

Op aanvraag 1 op 1 yoga of personal coaching
In te plannen op ;
o maandagmiddag
o dinsdagmiddag
o woensdagmiddag

Aanmelden weer via de website ‼️

De masterclass van maart, waarvoor men zich al had aangemeld vindt nu plaats op zaterdag 22 augustus van 10.00 u – 12.00 uur. Er kunnen nu wel meer deelnemers meedoen, dus bij interesse hoor ik dat graag. Bij mooi weer liefst buiten uiteraard☀️😉

Wij gaan niet op vakantie, maar ‘t laatste weekend van augustus ‘n lang weekend weg ( 28 augustus t/m 31 augustus. De lessen starten weer vanaf 05 juli as‼️‼️

Adres locatie:
Westvoorstraat 1 Dinteloord

“ Ik denk dat ik niets vergeten ben” 🤔