Je bekijkt nu Laatste niewsbrief 2019

Laatste niewsbrief 2019

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Yoga

Lieve allemaal,

Hier alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar.

Voor mij is ‘t een geweldig mooi eerste jaar als zelfstandig ondernemer geworden waarin ik veel geleerd heb en mooie stappen heb kunnen maken. Met name ook door ‘t vertrouwen en de steun van lieve mensen om me heen die in mij geloven, maar ‘t mooiste voor mij is uiteraard dat ik jullie wekelijks zie terugkomen in de lessen en jullie vertrouwen in mij. Dat geeft mij energie om hierin door te gaan. 

oNieuwe ontwikkelingen rondom Daantje’s Mind your Body volgen in ‘t nieuwe jaar. Ik voel me als ‘n vis in ‘t water met alles wat ik op diverse locaties geef aan verschillende doelgroepen, maar ik hoop me de komende jaren nog verder te ontwikkelen op ‘t gebied van yoga, en personal coaching, want daar haalt nog zoveel in te leren en te behalen om weer met jullie te delen. Er komen weer meerdere Masterclasses XXL lessen aan en we gaan ook brainstormen over ‘n mindfull / yoga weekend. Daarnaast wil ik meerdere XXL lessen op power yoga/pilates vlak aanbieden, omdat ik merk dat ook daar behoefte aan is. Hebben jullie nog ideeën of suggesties ik hoor ze graag ( aanbod, workshops, tijdstippen….. etc), zodat ik kan kijken en overleggen wat de mogelijkheden zijn om daar op in te spelen. De data volgen in januari. 

Wat betreft ‘t aan-& afmelden gaat écht  steeds beter, maar ik attendeer jullie er nogmaals op ivm de groei van ‘t aantal yogi’s en de variatie in lessen & tijden ( alleen maar leuk uiteraard!) Het is voor mij steeds moeilijker bij te houden, dus ik hoop in ‘t nieuwe jaar steeds meer aan-/afmeldingen via m’n website binnen te krijgen.

Ik zou ‘t ook erg leuk vinden wanneer jullie recensies op m’n fb-pagina zouden schrijven over hoe jullie de diverse lessen ervaren en of ‘t jullie iets brengt. Berichten liken  en delen mag uiteraard ook.

Aangepast rooster ivm feestdagen;
o Woensdag 25 december geen lessen
o Woensdag 01 januari geen lessen
o Zondag 26 januari én maandag 27 januari vervallen de lessen ivm surprise weekend weg…

Ik wens jullie allemaal liefdevolle en spetterende feestdagen!

Daantje